“DEN UNIKKE BRYLLUPSBIL”

Denne imponerende bryllupsbil har vi indkøbt i 2023, og den er den største af vores limousiner.

Bilen er totalrestaureret både indvendigt og udvendigt, så denne unikke Daimler-model er både meget flot og sjælden. Faktisk er der kun produceret 864 stk., og de er primært anvendt som repræsentationsbiler for kongelige og statsoverhoveder, eller de er solgt til ejere af store herregårde. Nogle af bilerne anvendes i dag til limousinekørsel ligesom denne.

Denne store klassiske Daimler kombinerer på bedste vis gammeldags charme og gode køreegenskaber. Den er en ægte limousine, og det betyder, at herskabet på bagsædet er adskilt fra chaufføren af en skydelåge i glas. Når skydelågen er lukket kan chaufføren ikke høre, hvad herskabet taler om.

I de bløde bagsæder er der god plads til 3 personer, og på sædet ved siden af chaufføren er der plads til yderligere 2 personer. Desuden er der mulighed for, at 2 børn (i alderen 3 – 12 år) kan sidde på klapsæder, som kan slås op foran bagsædet. Alternativt er der plads til en rigtig stor brudekjole, når klapsæderne ikke er slået op.

Det er på denne bil muligt at pynte med både flag og tyl – så når brudeparret kører afsted, er ingen i tvivl om, at der er tale om fejring af et bryllup. Når der efterfølgende skal tages bryllupsbilleder, er også denne bil en rigtig god baggrund for unikke bryllupsbilleder.

 

Mærke: Daimler
Model: Majestic Major DR 450
Årgang: 1966
Motor: 8 cyl. – 4,5 liter
Gearkasse: Automatisk
Karosseri: Luksus Saloon
Antal produceret: 864
Bemærkninger: Daimler blev i 1960 overtaget af Jaguar