“DEN EKSKLUSIVE BRYLLUPSBIL”

Denne Rolls-Royce fra 1957 er nyrestaureret og fremstår derfor utroligt flot.  Bilen er indkøbt i 2021, og er “søster” til vores “Den Romantiske Bryllupsbil”, som i en årrække har været vores mest bookede bil til bryllup.

Bilen er nemlig en Silver Cloud I, og den har samme smukke runde former som vores Silver Cloud II (“Den Romantiske Bryllupsbil”). De 2 biler ligner derfor hinanden meget, og farverne på begge bilerne er de flotte matchende farver i blå og sølvmetallic. Men på denne bil er toppen blå og den nederste del sølvmetallic, mens farverne er modsat på vores Silver Cloud II.

Bilen er importeret fra England, og derfor er den højre styret.

En Silver Cloud er ofte brudens første valg, når der skal vælges bryllupsbil. Den er eksklusiv, romantisk og når man læner sig tilbage i de bløde lædersæder og kigger på bilens smukke træværk er det svært ikke at blive begejstret.

Så hvis kun det bedste er godt nok til jeres bryllupskørsel, så skal I at leje denne bil – selvom den også er lidt dyrere end de øvrige!

Bilen er et oplagt valg til bryllupskørsel, hvis ønsket er klassisk limousinekørsel. Der er ikke mange biler af denne slags i Danmark, og bestillingerne på bilen her kommer fra hele Danmark.

Mærke: Rolls-Royce
Model: Silver Cloud
Årgang: 1957
Motor: 6 cyl. 4,9liter
Gearkasse: Hydromatic, fremstillet på licens af RR
Karosseri: Standard Steel Saloon
Antal produceret: 2238 fra 1955-1958
Bemærkninger: