“DEN ROMANTISKE BRYLLUPSBIL”

Limousineservice i denne flotte, gamle Rolls-Royce er simpelthen en oplevelse: Så den skal I bestemt overveje som bryllupsbil til jeres bryllupskørsel.

Med sine runde former og de flotte matchende farver i blå og sølvmetallic, er denne Silver Cloud en bil, der oser af charme. Dette er bilen, der signalerer stil med romantiske undertoner. Det kan blive jeres brudebil, hvis bruden drømmer om et romantisk bryllup. Bilen har gennem en årrække været vores mest efterspurgte brudebil, og se selv hvorfor på billederne af bilen nederst på siden!

I 2021 købte vi en lignende model – en Silver Cloud I fra 1957, så vi bedre kan klare efterspørgslen på de smukke modeller. Den nye bil kaldes “Den Eksklusive Bryllupsbil”, og den kan også ses her på hjemmesiden.

Bilen er et oplagt valg både til brudekørsel og til fejring af andre mærkedage, hvor du ønsker klassisk limousinekørsel.

Bilen har i øvrigt kælenavnet “Dora”, fordi den havde nummerpladen “Dora’s RR”, da vi importerede den til Danmark fra USA.

Men husk at bestille i god tid. “Dora” har i mange år kørt som brudebil stort set alle lørdage i sæsonen, og hun kører i hele Jylland og ofte også på Fyn. Der er ikke mange biler af hendes slags på vejene, men fra 2024 kommer hun til at dele sine kørsler med de nye biler, som er købt de seneste år…….

 

Mærke: Rolls-Royce
Model: Silver Cloud II
Årgang: 1962
Motor: V8 (6¼ liter)
Gearkasse: Hydromatic, fremstillet på licens af RR
Karosseri: Standard Steel Saloon
Antal produceret: 2613 fra 1959-1962
Bemærkninger: Den første Rolls Royce med V8 motor siden modellen Legalimit fra 1904.