“DEN ROYALE BRYLLUPSBIL”

Desværre er denne bil ikke køreklar i øjeblikket – men vi har andre spændende Rolls-Royces, du kan booke i stedet.

Den ældste af vores klassiske biler er denne flotte, gamle Rolls-Royce. Bilen er en topscorer til brudekørsel, kørsel til bryllup og til sølv- og guldbryllup og til fejring af andre mærkedage.

Nederst på denne side kan du se de charmerende billeder af denne herlige gamle bil. Denne Rolls-Royce har selvfølgelig har “The Flying Lady” som kølerfigur!

Navnet ”Den Royale Bryllupsbil”, har vi givet den, fordi den samme model er en del af kongehusets bilpark – her kaldes bilen for “Store Krone”. Så du har måske set modellen køre ved nogle af kongehusets store begivenheder.

Inden vores bil blev importeret til Danmark havde den en fortid som transportmiddel for fornemme gæster på en safariklub i Kenya. Så hvis bilen kunne fortælle historier gemmer de gamle sæder sikkert på mange spændende oplevelser.

I dag er bilen den Rolls-Royce, som vi kører en meget stor del af vores bryllupsture med – kun overgået af vores romantiske Rolls-Royce fra 1962, som du kan læse mere om på en anden underside.

Udover kongehusets og vores bil, som du kan leje til DIN bryllupskørsel, er der kun meget få eksemplarer i Danmark af denne flotte model fra Rolls-Royce.

 

Mærke: Rolls-Royce
Model: Silver Wraith
Årgang: 1948
Motor: 6 cyl. rækkemotor (4¼ liter)
Gearkasse: 4 trin, manuel RR
Karosseri: Hooper touring limousine
Antal produceret: 1317 fra 1946-1959
Bemærkninger: Har kørt mange år ved en safariklub i Kenya