Klassisk limousinekørsel – hvorfor os?

 

Vi tilbyder klassisk limousinekørsel, og her på vores hjemmeside, kan du læse mere om, hvad vi står for, og hvorfor du skal vælge os til eventkørsel!

Vestjyllands Klassiske Bilsamling startede som bilmuseum i 1998, men siden er bryllupskørsel, hvor vi bruger vores gamle biler, blevet vores hobby. Hos os lejer du bilen direkte og undgår derfor fordyrende mellemled. Men du kan også finde vores biler annonceret via andre hjemmesider, hvor de også kan bookes.

Du kan være sikker på, at vi altid vil gøre vores yderste for at give en unik oplevelse på din eller jeres store dag – uanset om I søger en bryllupsbil til brudekørsel, eller ønsker klassisk limousinekørsel til fejring af en anden mærkedag: jubilæumskørsel, gallakørsel, konfirmationskørsel eller kørsel til guld- eller sølvbryllup.

Vi kører i 5 flotte Rolls-Roycer, 1 Daimler og en åben Ford Galaxie. Bilerne er alle indregistreret til limousinekørsel og udlejes altid med chauffør. Vores 5 faste chauffører har erhvervskort og chaufførkort, og de har stor erfaring med opgaven. Vi nyder altid at give den helt særlige service, som I forventer og fortjener på dagen.

Du kan læse mere om alle vores biler ved at trykke her.

Og endelig er du meget velkommen til også at besøge vores nye hjemmeside, som vi har lavet i 2019. På den er der kommet nye billeder af flere af bilerne. Tryk her for at komme til den nye hjemmeside.